Februari actie

Plan je in februari* een kennismakingsgesprek met mij als je fotograaf voor jullie huwelijksreportage, dan krijg je (bij boeking) een loveshoot cadeau.

De foto’s uit deze loveshoot kun je bijvoorbeeld gebruiken voor save-the-date kaarten of aankondiging van jullie huwelijk.

*De daadwerkelijke kennismaking of boeking mag later dan februari plaatsvinden, zolang het eerste contact maar is gelegd in februari.

Kijk gerust rond op mijn website om te kijken de stijl fotografie overeen komt met jullie wensen. Zijn er speciale verzoeken en/of wilde plannen? Ik denk graag mee!

Ik help jullie graag met het vereeuwigen van prachtige herinneringen, in mijn ogen bestaat er niets mooiers. 

Vul het contactformulier hieronder in of neem contact op (zie contactpagina), ik zie jullie reactie met plezier tegemoet.

Een loveshoot

Wat is precies een loveshoot?

Een loveshoot is een stijl van fotografie waarin de liefde tussen een stel en de relatie wordt vastgelegd. Het is een persoonlijke ervaring en er wordt goed gekeken wat past bij jullie als koppel.

De foto’s die uit een loveshoot komen zou je kunnen gebruiken voor de aankondiging van jullie trouwen, bijvoorbeeld op de save-the-date of trouwkaarten.

Geen zorgen! Je hebt geen modellenervaring nodig. De doorsnee mens staat niet heel vaak voor de camera (inclusief mezelf). Door wat kleine opdrachten en vragen probeer ik de fotosessie speels & romantisch te maken. Past het één beter bij jullie dan het ander? Dan ga ik hier op door.

Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van leuke momenten samen en dit is wat je terug gaat zien op de foto’s. Het enige wat jullie nodig hebben is elkaar!

    fotoshoot met je partner zonsondergang
    samen op de foto in het bos