Een loveshoot

Wat is precies een loveshoot?

Een loveshoot is een stijl van fotografie waarin de liefde tussen een stel en de relatie wordt vastgelegd. Het is een persoonlijke ervaring en er wordt goed gekeken wat past bij jullie als koppel.

De foto’s die uit een loveshoot komen zou je kunnen gebruiken voor de aankondiging van jullie trouwen, bijvoorbeeld op de save-the-date of trouwkaarten.

Geen zorgen! Je hebt geen modellenervaring nodig. De doorsnee mens staat niet heel vaak voor de camera (inclusief mezelf). Door wat kleine opdrachten en vragen probeer ik de fotosessie speels & romantisch te maken. Past het één beter bij jullie dan het ander? Dan ga ik hier op door.

Februari actie

Februari wordt ook wel de maand van de liefde genoemd, laat ik hier nu juist zo warm van worden. Plan je in februari de kennismaking met mij als je fotograaf voor jullie huwelijksreportage, dan krijg je (bij boeking) een loveshoot cadeau.

De daadwerkelijke kennismaking of boeking mag later als februari plaatsvinden, zolang het eerste contact maar is gelegd in februari.

Neem contact op via info@fotograafjoyce.nl

    fotoshoot met je partner zonsondergang