1.5 meter fotoshoot in de 1.5 meter samenleving

Het valt niet mee om in de nieuwe richtlijnen te fotograferen. Het is anders, nieuw en voorzichtig. Ik ben een ontzettend enthousiast persoon, geef high-fives aan kids (volwassenen ook hoor), krijg soms een knuffel of vorm een plukje haar weer in juist positie. In deze nieuwe regels blijf ik op afstand, geef in aanwijzingen van iets verder weg en voelde het in eerste instantie wat afstandelijker; maar het lukt! Let wel op! Deze fotosessies zijn enkel en alleen te plannen met hetzelfde huishouden.

1.5 meter valt mee. Ondanks dat ik mijn eigen vooroordeel had van ‘dat wordt toch niet gezellig?!’ Blijkt toch dat ook binnen alle richtlijnen van het RIVM er van alles mogelijk is, het is alleen even wennen. Na een paar fotosessies ben ik nog steeds voorzichtig natuurlijk, maar al wat enthousiaster.

Zo bedenk ik graag samen een plan. We kunnen een ‘normale’ fotoshoot houden zoals ik deze altijd doe; we spreken af op een plek in de natuur of park en ik geef jullie / je gezin leuke opdrachten waardoor er gezellige foto’s uit komen.

Wat bijvoorbeeld ook leuke ideeën zijn waarin ik jullie kan volgen:

  • Zingen voor opa en oma met de kids (opa en oma blijven natuurlijk achter het glas)
  • Bloemetje brengen naar iemand die je mist (uiteraard met 1.5 meter afstand)
  • Met het gezin op berenjacht
  • Op raam bezoek bij je beste vrienden
  • Een raamshoot (waarbij ik door het raam fotografeer)

 

Zo zijn er vast nog veel meer ideeën te bedenken en ik spar graag mee. Een 1,5 meter fotoshoot is al te boeken vanaf €75.

Voorwaarden voor de fotoshoot

  • Iedereen is in goede gezondheid, zo niet dan wordt de fotoshoot uitgesteld
  • Alleen gezinsleden of stelletjes van hetzelfde huishouden mogen samen gefotografeerd worden
  • Er moet ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaard kunnen worden

Contact opnemen

Heel graag ga ik met jullie in gesprek over jullie 1.5 meter fotoshoot. Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.