Blog baby meisje fotoshoot bollenstreek

Op een druilerige dag in December 2018 had ik het genot om een nieuw meisje te mogen ontmoeten, Nora! De fotoshoot vond plaats in Hillegom
De mama van Nora heeft zoveel mooi roze in huis voor de komst van de kleine en natuurlijk als eerste kleinkind van de familie is ze verwend met knuffels en andere schattigheden.
We begonnen rustig bij het raam op de bank, mama heeft Nora op de bank neer gezet en ik heb gebruikt gemaakt van het daglicht dat binnen viel. Natuurlijk moesten hiervoor wel eerst wat planten en raamdecoratie aan de kant, maar dit geeft het mooiste zachtste licht.

Baby foto’s zijn zo schattig!

Nora kon al goed haar eigen hoofdje ondersteunen en we hebben haar op de ondergrond van haar box gelegd. Dit was lekker zacht en in het mooie kleurtje roze. Voor wie het interessant vind; de instellingen van mijn camera stonden tijdens deze fotoshoot op F3.2 en belichtingstijd 200ste. Tijdens de shoot zat mama lekker naar Nora te kijken en met haar te kletsen, dit gaf een leuke afwisseling van zowel lachende foto’s, kijkend naar mij en weg van mij, van alles wat! Heb jij of ken jij iemand die ook graag foto’s wil maken van zijn of haar (pasgeboren) kindje? Ik kom graag met je in contact.