Bruiloft fotografie

Keep calm and it’s your wedding day

Bruiloften zijn één van de geweldige evenementen die ik graag fotografeer. Er gebeuren op zo’n dag ontroerende, mooie momenten en ik ben graag degene die dat vastlegt. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk jullie mooiste momenten te fotograferen. Tijdens de fotosessie geef ik graag aanwijzingen mocht hier behoefte aan zijn. Gewoon alles relaxed en ontspannen. Bekijk mijn portfolio door op de link hieronder te klikken.

portfolio bruiloft fotografie

Fotoshoot

Liefdevolle & spontane momenten

Voor iedereen die het leuk vind maak ik graag nieuwe foto’s. Ik hou van kleurrijke en sprankelende foto’s waarbij jullie centraal staan. Klik gerust op ‘bekijk portfolio’ om meer werk te zien. Heb je een bijzondere locatie, leuke ideeën of andere wensen? Ik bespreek ze graag met je om samen tot de mooiste foto’s te komen.

Landschap en vrij werk

Niet alleen fotografeer ik professioneel, ik hou er ook enorm van om te hobbyen. Zeker als ik een prachtige lucht zie wordt ik fanatiek. Ik probeer vaker in het jaar locaties te bezoeken en hier prachtige foto’s te maken.

Zo is ook ooit mijn passie voor fotografie begonnen; heerlijk de natuur in en foto’s maken. Op mijn instagram account @joysje0 (die laatste is een nul) hou ik mijn hobby beter bij, dus voeg me gerust toe als je dat leuk vindt!