Zonnige trouwdag in juli

Met plezier schrijf ik een klein blogje over trouwdagen die ik mee maak. Misschien inspireert het je voor je eigen bruiloft en/of wil je gewoon wat foto’s bekijken wat ik als trouwfotograaf maak. Hoe dan ook, welkom en veel plezier met rondneuzen.

Bij deze bruiloft startte mijn dag als trouwfotograaf in Almere. Het beloofde een prachtige dag te worden met veel zon maar niet te warm (gelukkig). Ik was er al bij met de aankleding van de bruid en dit verliep rustig en gemoedelijk.

Niet lang daarna volgde de reis naar ’t Wed in Bloemendaal. Ik ken het plekje van vroeger nog (dankzij opa en oma) en weet dat, als je het er voor over hebt om 15 minuten te lopen, je er prachtige foto’s kunt maken. In dit geval was het vrij druk omdat het een zomerse dag was, maar het mooie van ’t Wed is dat je zoveel plekjes hebt dat je overal wel terecht kunt. Zo kun je binnen 5 minuten foto’s maken in een bosrijke omgeving, duingebied en/of aan het meertje als je dat zou willen.

De bruid had stiekem champagneglazen met hun namen erop laten graferen om alvast een toast moment te houden met haar aanstaande. Dit kwam voor hem als verrassing wat het extra leuk maakte. Ook een goeie om alvast even wat spanning te laten zakken 😉 .

Het licht tijdens de ceremonie was prachtig. Er scheen een heerlijk zonnetje en er was weer genoeg ruimte voor mij om lekker rond te lopen. Dit deed ik wel op m’n blote voeten, want met m’n schoenen zakte ik snel weg en was het een stuk zwaarder door het zand.

Na de ceremonie liep het bruidspaar het pad af en werden er rozenblaadjes de lucht in gegooid. Ik vind dit altijd zo een prachtig gebaar/ fotogeniek moment! Het bruidspaar liep vol plezier op me af en ik genoot net zo hard mee. Dit moment is ook altijd superleuk om met bellenblaas te doen!!

Hierna volgde nog wat speeches en werd er natuurlijk heerlijk gegeten. Ondanks de redelijk strakke jurk van de bruid was de openingsdans prachtig om te mogen aanschouwen. Daar hebben ze vast veel op geoefend. Het was heerlijk om van de familie en vrienden foto’s te maken tijdens het feest. Tot ik plots de zon zag zakken en het bruidspaar mee heb gekaapt naar buiten. De zonsondergang was weer vurig aanwezig en dan sta ik helemaal te stuiteren (ik hoop dan altijd dat ik niet als halve idioot over kom maar ik kan het niet helpen, ik word zo enthousiast haha). Zonsondergang en trouwfoto’s is altijd een goed idee. Zeker als je aan het strand zit.

trouwfotograaf haarlem

Contact opnemen

Heel graag ga ik met jullie in gesprek over jullie perfecte dag. Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.