Een magische locatie; Elswout

Met veel plezier schrijf ik een kort stukje over hoe de bruiloft is geweest. Wie weet doe je  nog wat inspiratie voor je eigen bruiloft op! Voor de foto’s kun je het beste naar onder scrollen.

Het begon allemaal bij de bruid thuis; heerlijk make-uppen en tutten met vriendinnen en moeders. Wat heel tof was, is dat de bruid haar eigen make-up deed en ze een grote spiegel neer had gezet op de eettafel. Dit gaf een gaaf effect voor de foto’s.

Het first-look-moment is altijd zo spannend, daar was deze geen uitzondering in. Met veel zenuwen hebben de vrouwen in het huis zich verzameld in een soort kring. De bruidegom ging met zijn gezicht richting de muur staan zodat de bruid in alle rust naar hem toe kon lopen, hem op zijn schouder kon tikken en die pure eerste reactie kon zien. Je voelt daarna altijd alle zenuwen zakken, een echte ontlading.

Super gaaf dat dit bruidspaar in de trouwzaal van Haarlem getrouwd is; dit is namelijk een prachtig pand en op het juiste moment van de dag valt hier genoeg zonlicht naar binnen. Na de ceremonie is de klas van de bruid naar het gemeentehuis gekomen en hebben ze hier hun juf kunnen feliciteren.

In de voorbereidingen maakte mijn hart al een sprongetje toen het bruidspaar zei dat ze trouwfoto’s wilden maken in Elswout. Mocht je hier nog nooit geweest zijn dan raad ik iedereen aan om hier een wandeling te maken. Het is een prachtig stukje natuur vlakbij Haarlem en ik vind het daar echt magisch.

Ondanks dat we stevig door moesten lopen i.v.m. de tijd was er ruimte zat om een prachtige reportage te maken in Elswout. De trouwfoto’s zijn dan ook erg gaaf geworden (scroll gerust naar onder).

De rest van de dag werd verder gespendeerd op het Oude slot in Heemstede. Hier werden het bruidspaar en de gasten voorzien van een toast, taart, diner en natuurlijk het feest. De locatie is echt geweldig voor een mooie intieme bruiloft. Terwijl de gasten nog heerlijk aan het feesten waren schreeuwden mijn voetjes van geluk toen ik in de auto stapte. Weer een mooi avontuur beleefd!

Contact opnemen

Willen jullie mij ook als trouwfotograaf in Haarlem? Heel graag ga ik met jullie in gesprek over jullie perfecte dag. Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.