Bos en strand in één!

Yes! Ik kan jullie weer wat vertellen over deze prachtige bruiloft en dat doe ik dan ook graag. Zie je liever plaatjes? Dan nodig ik je uit om naar onder te scrollen.

Deze bruiloft was spannender dan anders; ik ken namelijk de bruidegom. Met een enthousiaste nieuwsgierigheid kwam ik aan in het hotel waar alle voorbereidingen in gang waren gezet. Er was een kapster, videograaf en allerlei dames in dezelfde nachtjapon (erg leuk idee!). Het kostte soms wel wat moeite om door alle spullen en mensen heen te manoeuvreren maar er gebeurde van alles en dat maakte het zo leuk! Omdat de bruid uit Engeland komt waren er ook grappige taal versprekingen waardoor we soms hard konden lachen.

Eenmaal aangekleed, opgemaakt en alles klaar was kon ik naar Papa’s Beach House, Hoofddorp vertrekken. Prachtige locatie die ik zeker op mijn wensenlijstje had staan. Vooral de sfeer in het prachtige pand, het strandje en in een bosrijke omgeving maakt die plek zo heerlijk om te vertoeven.

Papa’s beach house geeft de gelegenheid aan bruidsparen om buiten te trouwen. Ze hebben een mooie overdekte veranda en prachtige witte stoeltjes die ze hiervoor gebruiken. Met een heerlijke aankleding van bloemen werd het nog mooier dan het al was.

De ceremonie startte traditioneel; de bruidegom kwam oplopen; vervolgens de getuigen / best man en hierna de bruid met haar vader. Na de ceremonie hebben we trouwfoto’s gemaakt in het Haarlemmermeerse bos. Het is zo een geweldige plek omdat alles in de buurt is en je makkelijk kunt lopen naar alle plekken.

Na de trouwfoto’s ging het feest gewoon door in Papa’s Beach House, de zaal was ondertussen ongebouwd tot feestzaal waar de DJ heerlijk zijn gang kon gaan. Toen het bruidspaar zich klaar ging maken voor de openingsdans wist ik niet wat ik mee maakte; de bruid had een prachtige korte jurk aangedaan en samen stonden ze klaar om in actie te komen.

Ergens wist ik wel dat de bruidegom veel prijzen heeft gewonnen met stijldansen, maar het was me even ontschoten. De openingsdans hadden ze echt super goed voorbereid en ondanks dat ik verbluft was moest ik natuurlijk het hele geheel ook vast leggen. Het was te gek om ze zo te zien genieten en het ging super goed. Na nog wat feestfoto’s was het weer tijd om richting huis te keren en alles te back-uppen 🙂 .

bruidsfotografie haarlem

Contact opnemen

Heel graag ga ik met jullie in gesprek over jullie perfecte dag. Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.