Het Witte kerkje Noordwijkerhout

We begonnen deze dag met wat foto’s tijdens de voorbereidingen bij de bruid. Na hier wat prachtige foto’s te hebben geschoten konden we wachten op de bruidegom. Deze kwam aan in een geweldige rode trouwauto waarin ik mee kon rijden als passagier naar het bos. Het voordeel van meerijden was dat ik wat foto’s al rijdend kon maken van bijvoorbeeld de handen op het stuur & het trouwboeket op schoot. In de Amsterdamse waterleidinsduinen hebben we in de herfst mooie foto’s kunnen maken. Onze weg vervolgende hierna naar de ouders van de bruids waar we wat groepsfoto’s hebben gemaakt. Ik adviseer altijd om een klein lijstje te maken van de samenstellingen die je wil maken (en als er spontane samenstellingen ontstaan is dat natuurlijk helemaal leuk). Op zo’n dag zelf vergeet je namelijk een hoop en dan is zo’n lijstje erg fijn zodat je geen samenstelling over slaat. Ik probeer er altijd wat leuks van te maken door vragen te stellen of een kleine opdracht te geven.

Na deze foto’s werd het tijd om richting het witte kerkje van Noordwijkerhout te verplaatsen, hier vond de ceremonie plaats. Het kerkje was prachtig aangekleed en werd goed gevuld door alle gasten. Als fotograaf is het erg genieten van alle hilarische momenten waar gasten (en ikzelf) enorm moeten lachen. Na nog een groepsfoto met vrienden is er geknuffeld en gedineerd in een horecagelegenheid in de buurt. Hierna volgde het feest waar er genoten werd van een band en iedereen los ging.

aankleding fotografie bruiloft
detail fotografie bruiloft
Schoenen bruidegom fotografie
Fotoshoot bruidspaar trouwfotograaf
detail fotografie bruiloft
Bruidspaar fotografie fotoshoot
Trouwfotografie in trouwauto
spontane momenten trouwfotograaf
witte kerkje noordwijkerhout
geloftes fotografie
fotograaf noordwijk
spontane momenten trouwfotografie
gezellige groepsfoto bruiloft
spontane momenten groepsfotografie
taart aansnijden bruiloft fotografie
feest foto's avond bruiloft
party foto's bruiloft
Feest foto's bruiloft fotografie
Aankomst bruidsauto rood
Bruidsauto fotografie
Trouwfotografie bruidspaar
Fotoshoot bruidspaar
Fotoshoot bruidspaar bos
Bruidegom trouwfotografie auto
Groepsfoto op je bruiloft maken
bruid wordt weggegeven door vader
in het witte kerkje van noordwijkerhout
ceremonie foto's trouwfotograaf
fotograaf bollenstreek
trouwfotograaf
spontane momenten bruiloft
witte kerkje in de avond fotografie
party foto's bruiloft
band foto bruiloft

Contact opnemen

Heel graag ga ik met jullie in gesprek over jullie perfecte dag. Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.