Trouwfotograaf
Almere

.

Tastbare, prachtige herinneringen die jullie de rest van jullie leven meenemen!

Superleuk dat je me hebt gevonden! Als trouwfotograaf in Almere (en Nederland) fotografeer ik bruiloften, families, gezinnen en kinderen. Dit doe ik het liefst heerlijk spontaan. Op een bruiloft is dat natuurlijk één groot feest, er gebeurt namelijk zo veel en deze momenten fotografeer ik graag. Of je bruiloft nu groot of klein is, luxe of in de polder; het gaat mij om de connectie tussen jullie en de emoties die ik mag zien en voelen op jullie dag.

Er zijn zo veel prachtige momenten te noemen op een bruiloft, een paar daarvan zijn bijvoorbeeld; het weggeven van de bruid (door vader, vriendin of familielid), het eerste moment dat jullie elkaar zien, het ja-woord, de ringen uitwisselen… Maar denk ook eens aan die momenten dat je ouders trots naar je kijken, je beste vriend een grapje maakt of je een traantje wegpinkt bij een speech. Als bruidsfotograaf leg ik deze herinneringen en emoties graag vast.  

Mij als trouwfotograaf in Almere:
Wat kun je verwachten?

Persoonlijke kennismaking

Trouwfotografie is een bijzonder vak, heel persoonlijk en mensenwerk. Als trouwfotograaf Almere plan ik dan ook altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek in. Dat kan bij één van ons thuis of door te videobellen. We maken kennis en bespreken jullie trouwdag. Ook kan ik wat verschillende opties laten zien voor het trouwalbum. Dit gesprek is altijd vrijblijvend.

trouwfotograaf haarlem

Onopvallend aanwezig

bruidsfotograaf haarlem

Het is jullie trouwdag en dat blijft het. Ik vang allerlei mooie momenten en probeer dat zo onopvallend mogelijk te doen zodat jullie je zoveel mogelijk kunnen focussen op alles wat er gebeurt. Op een bruiloft beweeg ik me rustig door het gezelschap en lach ik natuurlijk stiekem achter mijn camera mee met sommige grapjes. Alleen tijdens het fotomoment (als jullie dat willen) geef ik wat sturing.

Een tastbare herinnering

Na de bruiloft zeggen we elkaar gedag en ontvangen jullie binnen een paar dagen een kleine preview van wat foto’s.

Na 3-6 weken lever ik jullie de foto’s van jullie bruiloft en kan ik aan de slag met jullie trouwalbum.

Een prachtige tastbare herinnering waarmee jullie altijd kunnen terugblikken op een geweldige dag.

trouwen in haarlem fotografie

Mij als jullie trouwfotograaf in Almere? Contact opnemen​

Heel graag ga ik met jullie in gesprek. Wat zijn jullie wensen voor jullie trouwdag? Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.

  Anderen over mijn reportages:

  Wij zijn heel blij dat we Joyce de foto’s hebben laten maken op onze trouwdag. Het resultaat is echt prachtig.
  Het contact met Joyce verliep soepel en ze is heel enthousiast. Ook tijdens de fotoshoot zorgt ze voor een ontspannen sfeer.” – Vanessa & Carlo

   

  WOW!!! Wat zijn wij blij dat we voor fotograaf Joyce hebben gekozen!!! We waren specifiek op zoek naar een fotograaf die lichte, kleurrijke foto’s maakt. Onze fotoshoot vond plaats in de natuur dus we zochten ook naar iemand die mooie natuurfoto’s kon maken. Na lang zoeken kwamen we bij Joyce terecht en dit bleek een perfecte match te zijn! Joyce is zo’n leuke, vrolijke, enthousiaste meid met heel veel positieve energie. Op de dag van de bruiloft bleek het helaas regenachtig en bewolkt te zijn. We waren bang dat de foto’s tijdens de fotoshoot in het bos niet zo mooi zouden zijn, maar ze waren prachtig!!! Waar wij de hele dag aardig gespannen waren was Joyce heel relaxt. Ze stelde ons echt op ons gemak tijdens de fotoshoot en heeft gedurende de rest van de dag de mooiste momenten op een geweldig mooie manier vast weten te leggen. Het trouwalbum is ook heel erg mooi geworden. Als je van deze stijl houdt, zoek dan niet verder want dan heb je de perfecte fotograaf gevonden! Als wij voor welke gelegenheid dan ook nog eens een fotograaf nodig hebben dan gaan we gegarandeerd weer naar Joyce.”– Mike & Rianne

  bruidsfotografie haarlem

  Mij als jullie trouwfotograaf in Almere?
  Contact opnemen

  Heel graag ga ik met jullie in gesprek. Wat zijn jullie wensen voor jullie trouwdag? Laat je gegevens achter en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.

   trouwfotograaf almere

   Trouwen in Almere, met mij als jullie fotograaf

   Almere is een geweldige keuze voor jullie bruiloft. De stad is enorm veelzijdig. Het is een mooie variatie aan unieke trouwlocaties rijk. Er is een prachtige historische binnenstad, mooie tuinen en natuurlijk het stadhuis. Allen zeer knusse en romantische locaties. En wil je liever iets groter voor het feest? Dan kent Almere ook meerdere goede locaties.

   Als bruidsfotograaf ken ik Almere op mijn duimpje. Welke locatie jullie ook kiezen, ik leg de dag perfect voor jullie vast.

   Joyce van Galen - Bruidsfotograaf Almere

   Ik ben een enthousiasteling, een doener in hart en stiekem een chaoot. Ik hou van creëren en wordt gelukkig van de liefde. Dat is dan ook mijn doel; mensen hun speciale band met elkaar laten zien.

   Verder ben ik zelf getrouwd met Max, super gelukkig met onze rode kater Bram en wonen we heerlijk tussen de bloemen in de bollenstreek.

   Vol enthousiasme ga ik een fotoshoot of bruiloft tegemoet. Ik vind het heerlijk om plezier te maken, dat zie je terug in mijn foto’s. Met fotografie laat ik jullie zien, zoals jullie zijn.

   joyce als bruidsfotograaf in haarlem